top of page
Cliff Wandelen

Reviews

Wat anderen zeggen over (werken met) mij.

Lars Veenstra, Veenstra Films

"Ik heb het traject bij Mike als zeer positief en zelfs transformatief ervaren. Van kleine oefeningen tot diepe trance-sessies, het totaalplaatje heeft een mega impact op me gehad.

 

Het heeft me duidelijker gemaakt wie ik precies ben, waar ik voor sta en wat die essentie voor mij precies is, die diepere betekenisgeving. Dat als leidraad hebben geeft me veel houvast en motivatie bij het werken aan mijn toekomst.

 

En als ik er even bij stil sta voel ik gewoon zo duidelijk “dit ben ik!” en dat geeft me veel zekerheid en een bekende plek in mezelf om bij terug te komen. Thanks Mike!"

Sebastiaan van Kemenade

"Ik heb de sessies met Mike als zeer prettig ervaren.

 

Tijdens de sessies gingen we, door middel van diverse tools, op zoek naar mijn eigen Purpose; waarvan krijg ik nou echt energie? En hoe zet ik tools in om meer controle over mijn eigen leven te krijgen? 

Hier heb ik antwoord op gevonden, waardoor ik een ijzersterke Purpose heb gecreëerd die mij nog iedere dag vertrouwen en richting geeft in mijn dagelijks leven.

 

Mike is naast een ontzettend kundig, ook nog een bijzonder fijn persoon. Ik zou het iedereen aanraden!"

Marco

"Het gaat echt een stuk beter met mij, in de breedste zin van het woord. Wat mag jij trots zijn op het werk dat je mag doen"

Lisan

"Er was direct een bijzondere klik.

 

Ik vind Mike een mega oprecht en inspirerend persoon. Tijdens de interventies en onze standaard middag wandelingen, heeft Mike mij dingen laten ervaren en in laten zien waar ik nu nog dagelijks profijt van heb.

 

Ik vind Mike enorm getalenteerd. Hij weet tot de kern te komen en andere te inspireren om te leven zoals het leven bedoelt is.

 

Ik ben blij dat ik Mike heb leren kennen en hoop nog veel van hem te zien de komende tijd."

Milon Vermeer

"De sessies met Mike hebben me geholpen om een duidelijk(er) beeld te krijgen van waar ik voor sta & ga, om hier vervolgens dagelijks op terug te kunnen vallen.

 

De technieken die hij gebruikte om middels mijn onderbewuste op zoek te gaan naar antwoorden, was precies wat ik nodig had: zelf bleef ik hangen doordat ik rationeel naar bepaalde antwoorden zocht.

 

De uitkomst geeft me rust en excitement tegelijkertijd. Hij heeft me ook geholpen om bepaalde barrières weg te nemen die me er eerder van weerhielden om voor een bepaald pad te kiezen. Dit in combinatie met een sessie waarbij de focus lag op de toekomst en waarbij ook het effect van kleine concrete stapjes maken aan bod kwam, heeft me (verder) in beweging gebracht.

 

Ik ben nu daadwerkelijk stappen aan het zetten in de richting (interieur design) die ik écht op wil! Mike dacht goed met me mee en paste een sessie aan op basis van waar mijn behoefte lag en waarvan hij dacht dat het meest effectief zou zijn op dat moment.

 

Daarnaast vind ik Mike ook gewoon een heel prettig en empatisch persoon waardoor ik op mijn gemak was en met een fijn gevoel terug kijk op dit coach traject."

Roos

"Mike heeft mij erg geholpen om bepaalde angsten te overwinnen.

 

Voor de eerste sessie belde hij uitgebreid om precies vast te stellen waar hij mij bij kon helpen. In de drie sessies die we hadden, gingen we door praktische oefeningen aan de slag om dichterbij de kern van mijn problemen te komen.

 

De aanpak tijdens de sessies was altijd gericht op waar ik mij het fijnste bij voelde. Ik durf te zeggen dat ik in een kleine tijd, door Mike’s hulp, grote stappen heb kunnen maken, waar ik elke dag het profijt nog van merk! Een absolute aanrader!"

Kirsten

“Als behoorlijk rationeel persoon kan ik vaak achteraf prima verantwoorden hoe ik gekomen ben, waar ik sta. Maar ik had ook altijd het gevoel dat het mij allemaal een beetje overkwam. Mike heeft mij in de coaching sessies leren luisteren naar mijn gevoel/ onderbewuste.  Ik heb hierdoor geleerd wat mij helpt en ook tegenhoudt om te groeien. Door het maken van mijn eigen purpose canvas, heb ik een goed kompas gekregen om zelf sturing te geven aan mijn ontwikkeling.”

Annemarie

"Door de sessies met Mike heb ik enorm veel zin gekregen in de toekomst en de vervolgstappen die ik inmiddels aan het zetten ben!

 

Door te focussen op mijn onderbewuste en te richten op voelen in plaats van wat er allemaal in m’n hoofd omgaat, heb ik rust en vertrouwen gekregen Ik heb een aantal grote beslissingen kunnen nemen vanuit mijn intuïtie en gevoel, en dat klopt gewoon!

 

Mike heeft me op een prettige manier geholpen om naar m’n hart te luisteren en dat was precies wat ik nodig had!"

bottom of page